Išči

Naročanje

Če želite vse leto uživati v prednostih, ki jih prinaša sistem Bicikelj, sklenite naročniško razmerje prek spleta z uporabo kreditne kartice ali direktne bremenitve. Preprosto in hitro!

   NAROČITE SE  

Postajališča

Postajališča
Išči postaje

Splošni pogoji dostopa in uporabe:

   

Adobe reader

SPLOŠNI POGOJI

   

Tedenski naročnik

(09/11/2012)

Tedenska registracija je dober način za preizkušanje sistema, preden se odločite za letno registracijo ali za uporabo sistema Bicikelj za občasna potovanja.

 

Gospodaren nakup

 

Tedenska registracija (1 €) vam omogoča, da si v času njene veljavnosti izposojate kolesa brez kakršnih koli omejitev.

 

Prvih 60 minut vsakokratne izposoje je brezplačnih, po prvi uri pa se uporaba zaračunava v skladu s ceno izposoje. Cenik izposoje si lahko ogledate na spletu.

 

Kako do tedenske registracije

 

Prijavite se prek spleta brez nepotrebnega dopisovanja in s kreditno kartico plačajte tedensko registracijo.

 

Plačilni postopek je popolnoma varen, vzel pa vam bo le nekaj minut.

Uporabite svojo kreditno kartico in sledite meniju na spletnem mestu, ki vam bo predlagal tedensko naročniško razmerje in vas zaprosil, da izberete svojo PIN-kodo. Izdana vam bo tedenska registracija z identifikacijsko številko, ki jo morate vtipkati ob vsakokratni izposoji kolesa. Ne pozabite potrditi strinjanja s splošnimi pogoji za dostop in uporabo, da dokončate transakcijo. Identifikacijsko številko morate imeti vedno pri sebi, saj jo boste potrebovali pri odklepanju kolesa ter v primeru kakršne koli pritožbe.