Išči

Naročanje

Če želite vse leto uživati v prednostih, ki jih prinaša sistem Bicikelj, sklenite naročniško razmerje prek spleta z uporabo kreditne kartice ali direktne bremenitve. Preprosto in hitro!

   NAROČITE SE  

Postajališča

Postajališča
Išči postaje

Splošni pogoji dostopa in uporabe:

   

Adobe reader

SPLOŠNI POGOJI

   

Pogosta vprašanja

Seznanili ste se z delovanjem sistema, a imate še vedno nekaj vprašanj o sistemu? Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja v zvezi s postajališči, sistemom naročanja in kolesi.
Če želenih informacij niste našli v odgovorih na spodnja vprašanja, nam lahko pišete na naslov info@bicikelj.si.

Naročnina

Letna ali tedenska, lahko izbirate. Oglejte si pogosta vprašanja, kjer boste našli dodatne informacije o sistemu naročanja in njegovih prednostih.

Postajališča

Spoznajte, kako postajališča delujejo. V primeru kakršnih koli dodatnih vprašanj o uporabi terminalov in stojal si oglejte pogosta vprašanja o tem, kako na čim boljši način uporabiti sistem Bicikelj.

Splošna vprašanja

Prosimo, da si pred uporabo sistema Bicikelj preberete splošne pogoje za dostop in uporabo, kjer so navedene vse informacije o pogojih za uporabo in značilnostih koles za samopostrežno izposojo.

Subscriptions

Subscriptions

Annual or 1 week: you have a choice of options. Check the FAQs to find out more about the subscription system and its advantages.